Mer till julklappsönskelistan?

Konstigt att det aldrig tar slut på roliga och vackra kattprylar?

matskl
matsk_sv

Okej den är inte billig den här matskålen med tillhörande förvaring (Ska man kalla det mattermos?! Det är definitivt en grunk som är rena utmaningen för mina inbrottstassar!) men så snygg! Finns även i svart och jag gillar den där söta lilla svansen på skålen! *spinner*

toarullhllare

(Matte, var inte lessen, jag är helt nöjd med våra 5-kronors skålar från IKEA, där man har gott om plats för morrhåren när man äter!)

Kan vi inte önska en sån här – visserligen onödig (Ha ha kattvits!) men helfestlig – toarullhållare istället? Den matchar nästan min kattlåda ju!

drrklocka

Och OM jag varit utekatt hade den här kattsensorn varit ett måste! Tänk att kunna ringa på dörren på egen tass! *drömmer*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mer till julklappsönskelistan?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *