Broderade katter att drömma om

Jag älskar att titta på olika broderade märken – sådana man syr på en jacka, har på en keps eller sätter över ett hål på jeansen… Jag har hittat en sida med nya favoritbroderier:

vet5 green2
eyes1 angel2

trio
Och här den bästa:
kylen  *kattfniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Broderade katter att drömma om”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *