Tindra har hittat Hem!

tindra
Tack alla bloggkattvänner som ger en liten hemlös ett liv! Tack Sippo för att du vill dela din kära husseskrutt med en liten försiktig flicka!
Jag tror att ni kommer att få mycken glädje av varandra, och alla vi som läser Sippo-bloggen följer med lyckligt bultande hjärta alla framsteg, som gått med sådan hastighet!  Mjau, Tindra har hittat Hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tindra har hittat Hem!”

    1. Mjau det har du all anledning att vara… Matte, husse och jag har tittat på den där magkliarvideon tjugo gånger snart. En lycklig Tindra som kisar kärleksfullt – kan det bli bättre???! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *