Försök att göra en Wikki

Med hjälp av verktyget Catoonizer lyckades jag göra en liten Nova:

cattonizer
Men att hitta rätt för att göra en Wikki, det var värre… Det här var ungefär det närmaste jag kom:
catoon_wikki
Men tänk vad många kul Wikkisaker det skulle gå att göra:
saker
*fniss* och vad trötta alla kattmänniskor skulle bli på mig när jag sedan skulle försöka pracka på dem allt detta?
sticker

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Försök att göra en Wikki”

    1. Mjau det gick liksom inte att göra schacknos i det där programmet – men jag tycker jag kom ganska nära en air av Wikki i alla fall… Jag har faktiskt skrivit till programmakarna och bett dem göra en personlig catoon per foto av mig! Vi får se om det lyckas! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *