Nu har nog nästa lillebror kommit!

Det är helt fanTASStiskt vad många av mina bloggvänner som varit till katthemmen och skaffat sig nya lillbrorsor och lillsyrror! Den nästa i raden som väntar nytt syskon är Indra, vars lillebror ska ha kommit idag! Han ska ha den snygga färgen svart och vit – nu vet jag ju inte om det var han som syntes med den här bilden på bildspelet i Indras blogg:

img4
Om det är fel bild så hittar vi säkert en som är rätt ganska snart på Indras sida! *spinner lycka till*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu har nog nästa lillebror kommit!”

  1. Joo, frääs, jodå nog har han kommit…spott frääs, en liten ynklig sak som spinner som en sån där Harly Davidsson….och ska givetvis gosa ikull både husse å matte…Jag är jättesur!

    NosBuff
    Indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *