Bråttom! Nominera Årets Hjältedjur!

Hoppsan det är bara idag och i morgon kvar för att du ska hinna nominera ett djur till Årets Hjältedjur 2010 hos Agria!

Agria beskriver: Årets hjältedjur har instiftats för att uppmärksamma och belöna djur som till exempel häst, hund, katt, gnagare, burfågel, lantbruksdjur, som visat prov på hur värdefulla djur är för oss människor. Du kan fylla i anmälan och motivering här.
moth
Vinnande djurs ägare får sedan välja en organisation, stiftelse eller verksamhet med djuranknytning dit Agria Djurförsäkring skänker ett stipendium på 25 000 kronor. Årets Hjältedjur får dessutom varor från Agriashop, värde cirka 1 000 kronor. Om Årets Hjältedjur är en hund eller katt får han eller hon också gåvor från Pedigree eller Whiskas värde cirka 2 000 kronor.

Tänk att få kunna ge bort så mycket! *drömmer*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *