Glupskt?

yourproblemsar
Nu har den dumma säkerhetsfunktionen på min dator gjort så att blogginlägget om Sören försvunnit för 3e gången denna morgon. Suck… (Dags att skaffa en dator som INTE har Vista?! – när jag inte vet hur man annars kan byta ut det?!! Dubbelsuck…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Glupskt?”

 1. Matte har också Vista på sin dator och avskyr det, för så snart det systemet gjort ngn uppdatering så krånglar ngt på datorn. Någon av Mattes bekanta sa att speciellt HP datorer kommer inte överens med Vista, så Matte ska skaffa windows 7 nu istället och uppgradera till det som ska vara så mkt bättre. Kanske ngt för er att kolla upp också, men se till att kopiera allt som finns på datorn först för man måste nog göra en hel systemåterställning när man uppgraderar.

  1. Hu burr – sådant där kan jag inte, systemåterställning? Har ju hoppats att det skulle komma uppdateringar som åtgärdade problemen i Vista vartefter men de har verkligen lyst med sin frånvaro, usch! *suckar*
   NosPuss Wikki

 2. Oroa dig inte Wikki, det finns säkert ngn data kunnig person som kan hjälpa dig, det har Matte iallafall. Kankse ngn av våra bloggvänner, eller ngn dina människor känner. Allt löser sig alltid.

 3. Vista e …urrk, har inte din matte nån käck kompis i datorbranschen? Egentligen e de lätt men min matte skulle inte våga byta det där opra..oprasjonssystemet…själv, å endå e hon bra på datorer.

  På den här mackapären har hon ….Tiger! för de e en mac! Men hon har xp på sina andra….och lillhusse har windows 7…jettebra tycker han!

  NosBuff

  Indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *