Hurra Gourmetkalendern 2011 har kommit!

I alla fall i Stora mattes ICA-butik – så nu tänker hon släpa hem ett par och überstolt spika upp på väggen! *kråmar mig* (Man får dem ”gratis” om man köper 5 burkar kattmat men det brukar gå att tigga till sig dem av kattmatspersonalen ibland ändå… Med argumentet ”Jag köper ju alltid massor av sån här kattmat här hos er!”)

imgb147

Men inte nog med det, samtidigt har kattmaten Mjau en fin bok ”Du och din katt”, som man också fick ”gratis” ihop med 5 förpackningar tetraMjau – och i den fanns en matklocka! Det känns lite Skalman, se här:

imgb148
Men bäst av allt: Enligt denna klocka är det matdags dygnet runt! *jubeljam* Det var väl fiffigt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hurra Gourmetkalendern 2011 har kommit!”

  1. En så´n behöver vi! Men det kan stå, torrfoder, räka, torrfoder, entrecôte, torrfoder, lax, torrfoder, kyckling på våran..vi får ju bara lightfoder nu..SUCK. Nosbuff

  2. Mjauuuu! Ska skicka iväg matte till ICA Maxi i morrn…DU e ju me Wikki….mjau mjau dubbelt mjau!

    Å Mjautetror går inte av för hackor! mums…

    NosKram
    Indra

    1. Mjau det är ju bara att hoppas att alla ICA har fått in dessa saker, precis som Stora mattes! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *