Wikki Auktion nr 3 Katthalsband

…fast det är så klart din människa som ska hänga det om halsen!
imgb146
Supersnälla Nalle har skänkt mig några halsband att auktionera ut till förmån för hemlösa katter! De är vart och ett högst personliga hantverk av Nalles tass – hängsmycket är tillverkat i glas och en läderrem med silverspänne medföljer.

1 HALSBAND MED SVART BERLOCK ”Katthuvud”

imgsvart

BUD:
Katterna Sambo och Roxy har bjudit 500 kr på det svarta halsbandet! Tack tack snälla!

1 HALSBAND MED RÖD GLITTRIG BERLOCK ”Sittande katt”imgrd

BUD:
Katten Indra med matte har bjudit 500 kr för det röda halsbandet!

Nytt bud – Pejst och Jansson bjuder 550 kr!
Indra bjuder över: 700 kr!!

Det är lite svårt att fotografera de vackra berlockerna i glas så att de kommer till sin rätt – det är som en silverfolie som ligger inne i glaset! Måttet på dem är 3 x 3 cm. De kan bli finfina julklappar! (Läs mer om dem på Nalles sida om glassmycken.)

Jag auktionerar ut halsbanden vart och ett för sig med fri budning ända till lördag den 30/10 kl 21.00 – och den här gången går inkomsterna till Livbojen, som har fullt upp med sina kolonikattungar! Du lägger ditt bud i en kommentar till detta blogginlägg, och ange vilket av dem du bjuder på!

PS. Glöm inte att vi har auktion på tavlan med katten Nils också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Wikki Auktion nr 3 Katthalsband”

  1. Jaha se min matte vill inte va sämre, hon bjuder 500 jamande kronor på halsbandet med det röda hänget med en sittande misskiss på!

    Stort jam, och buff

    Indra

  2. Matte gillar det röda hänget skarpt, så i lite hemlighet tassar vi in ett bud på 550 kronor! :o) Julklapp kan det bli!

    1. Mjau man bugar och tackar för det hemliga budet – men i ärlighetens namn måste jag ju anslå det på blogginlägget ändå!!! Så nu är det ohemligt! *fniss* Fast jag lovar att inte avslöja vem som ska få det i julklapp i så fall? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *