Tofflor som man inte kommer att gå i?!

dsc2
Mjau – det är sant! Detta är tofflor i vuxenstorlek a la katt (Dock ej med svans!) som säljs på Deichmann för 149 kr/paret! Så supersöta så man kommer ju inte att vilja nöta på dem??!
dsc3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tofflor som man inte kommer att gå i?!”

 1. Inte bara prisvärda utan jäteläckra dojjor har dom där.
  Har köpt massor både i Polen och Tyskland.
  Man blir snygg om tassarna kan jag lova.
  Nalle
  Kan ju vi tanter behöva oxå.

  1. Mjau…. Stora matte såg massor av snyggt högklackat som hon inte kan gå i längre och suckade längtansfullt… TassKram Wikki

 2. Jösses! MÅSTE HA.. Undrar om de finns i min storlek och jag tror ej vi har affären här men det ska jag kolla. Jag köper väl 2 par ( ett att gå i och ett att ha som prydnad.. Jag har storlek 36 så jag brukar komma billigt undan, haha
  Så himla söta och alla kommer att tycka att det är typiskt mig att gå i katttofflor. Han är ju ändå min stora kärlek den lilla gokissen, haha
  kram jam o spinn

  1. Mjau, du får väl gå in på deichmann.se och se om de finns i Uppsalatrakten? Eller på nätbutik?! *fniss* Kan se dig framför mig mjau – floffande fram i mjuka tofflisar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *