Plutten hittar hem!

catlickstail

Ja, detta stämmer och att Pluttens matte är på väg för att hämta honom! Jag är så in i kattsingens glad! Han blir hämtad i eftermiddag kl 14 – nu! Vad härligt det måste kännas!

Tänk så skönt, Pejst och Jansson, att er matte plockade in lille plutten i bilen och körde honom till Sollentunapolisen! Vi skickade också in bilderna och text till Stockholms katthem som lade ut honom under ”Upphittade katter” på sin hemsida.

Tidigare idag kom just detta meddelande som gjorde oss så glada:
”Men plutten är ju våran lilla Sigge! Han ska enligt Sollentunapolisen befinna sig på Solgläntans katthem, jag håller på att ringa dit. Tack underbara snälla människor som tagit hand om Sigge!! Många tack Janet”

SvaaaansDans! Svansdans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Plutten hittar hem!”

  1. *svansdans* *svansdans* ååååh, vad vi är glada att Sigge får komma hem!!!

    Matte har pratat med Sigges matte, och klockan 14 ska de hämta hem honom igen till lycklig återförening!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *