Mjau!

heaven

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Mjau!”

  1. Ojojojojoj Wikki, då blir det väl flera hundra katter nästan som kommer att möta mig vid himlens port, så många katter som vi tagit hand om, både genom Livbojen och innan det med, som mamma tagit hem då man var yngre, så många katter som kompisar tagit in och förbarmat sig över. Många katter har passerat hemma hos mig o alla har man älskat, mer eller mindre. Jag ser framför mig en hel flock med katter som kommer och möter mig.
    Som jag också brukar tänka: visst är det hemskt att man skall dö MEN det enda man kan glädja sig åt då är att man slipper höra om allt elände som försiggår i världen. Kanske konstigt tänkt men det är mina tankar.

    Kram Wikki. Ps jag tror snart Esthers ungar kommer, hoppas du kan hjälpa mig att ”nosbuffa” ut dem den dagen 🙂

    1. Håller tassarna för att det går bra med Esthers födande…. och att det dröjer riktigt länge tills det är din tur att möta SkaparKatten. För de levande katterna behöver dig bättre! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *