Vem saknar ”Lilly”?

lilly
Hon är så mager och tunn, och därför riktigt hungrig… Jourmatte ger henne många små, små portioner mat, och ”Lilly” som den upphittade sköldpaddsfärgade kattflickan döpts till, äter med välbehag:
lillydiskho
Ragdollen Alli kikar nyfiket på henne. Det var under sökandet efter några kattungar, som Livbojen hittade henne i Nyfors i Eskilstuna, nära idrottsarenan Tunavallen. Mer information om henne finns på deras hemsida – känner du igen din katt, hör av dig! ”Lilly” är mycket kelig och tillgiven. En så fin kattflicka måste någon sakna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vem saknar ”Lilly”?”

    1. Mjau, det har kommit mail med en rar förfrågan om Lilly så det finns annars ett hem på lut om inte rätt ägare hittas. Skönt det! Puffar för din omröstning i morgon också! *kurr*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *