Undrar hur det gått för Flisan, Moa och Sara?

kissarl1
Det var i slutet av augusti som svampplockare i Hindås gjorde den makabra upptäckten att någon hade begravt tre stycken cirka 3 veckor gamla kattungar i skogen – levande! Man fryser ända ut i svanstippen!

Tina Karlsson på Kattstugan i Horred blev de svårt medtagna kattungarnas räddning med dygnet runt stödmatning, och jag har förgäves försökt nå henne för att höra hur det gått för de små… Någon som vet?

Kristiderna för kattungar som finns ute hemlösa nu har bara börjat – för varje iskall natt minskar deras chanser att klara sig. Jag samlar in pengar på alla sätt jag kan för att hjälpa, och matte går aldrig ut utan att ha fickorna fulla av kattmatspåsar… Vad gör du?!!

STÖD DITT LOKALA KATTHEM!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Undrar hur det gått för Flisan, Moa och Sara?”

 1. Din matte är en förebild. Tänk om alla hade med sig kattmat på sin promenader. Och tänk om alla engagerade sig så i nödlidande katter som matte. Vilken drömvärld vi skulle kunna leva i. Då skulle vi bara kunna berätta roliga historier på våra kattbloggar!

  1. Mjau, jag har ju fostrat matte till att vara så ansvarstagande som möjligt. Och sedan OM hon skulle bli alldeles väldigt otroligt hungrig själv, så klarar hon sig ju också?!! Mjau jag ser fram emot den dag då vi alla kan ägna våra bloggar åt skoj och skvaller istället för nödrop! TassKram Wikki

 2. Mjaa…Vi kommer från världens goaste Uppfödare utanför Hindås…
  Tassarn’s så otäckt att höra detta ”jamet” usch…
  Matte Annmi här ovanför,glömde ju berätta att vår uppfödare är Bäst…
  Jam..( Goes mé såklart,men han är ingen Hindåskille )

  1. Mjau men det bästa är ju att ni finns i alla fall – varifrån är ju inte det viktigaste! *blink* NosPuss Wikki

 3. Hej…sökte lite och hittade detta…verkar vara samma Tina på hemsidebilden som i tidningen. Men, det är felskrivet…ska vara Kattstugan istället för Katthuset. Hoppas ni får tag i henne. Kramisar

 4. Åhhh, man blir så ledsen i ögat 🙁 Men glad att hon fann dem! Stackars goa missar! Min Slump är ett levande bevis på att kastade och ratade katter blir någon annans goa gulliga alldeles otroligt älskade kisse. Jag hoppas att de blir det hos någon.
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *