Snuffe håll ut! Hjälpen är på väg!

imagsnuf

Ska jag sätta mig på tåget och åka till dig och hålla dig i tassen, Snuffe?!!

Så klart vi ska hjälpa husse och Sippo att hjälpa dig! Du har ju mått bra riktigt länge nu, kan man jama – vilken otur att du skulle bli sjuk igen!

Snälla SkaparKatten: Håll ett öga på vår lille vän där på Valla Djurklinik så att han får bra vård och piggnar till snart!

Mjau, husse, jag förstår att det blir besvärligt när försäkringen tagit slut och att du är orolig, men jag tror att fler Snuffevänner än du anar redan har lyft på plånboken för att hjälpa till! Om inte annat kommer kanske några att fatta min finkänsliga svansvink om jag skriver numret till ert veterinärkonto här: Swedbank: 83279 9149908122. Så gråt inte – vi räcker ut tassen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Snuffe håll ut! Hjälpen är på väg!”

 1. *skakar på Dentabits-bössan* De’ e’ tur ibland, Pejst är en liten tjockis som inte så många dentisar ska ha, och Jansson tänker mest bara på flickor o har därför inte lust o käka dentisar, för då räckte det ju att dela med sig till både Snuffe & Pietro!

 2. Tack snälla Wikki för att du hjälper till att sprida våra vädjande jam. Vi vet inte vad mer vi ska jama för stunden, vi är helt slutkörda. Svanskram till dig och din matte.

  1. Vila er nu!
   Ge Snuffe lite honungsvatten i morgon kanske?! Rör ut en tesked honung i en halv deciliter vatten och dra upp lite i en sådan där medicinspruta. Håll Snuffes nos uppåt och droppa in lite i taget i mungipan på ena sidan. Det ger lite energi, om inte annat. Han behöver inte svälja i sig alltihop, lite grann av det kan räcka. NosPuss Wikki

 3. Jag fräser åt mattes internetbank! Vi skulle jama iväg ett litet bidrag till dig Snuffisen, men inte ville banken köra postgiro…nänä försök igen sa den!

  Å de ska vi göra! Vi vill ju att du ska bli frisk å kry ju!

  Stor NosPuss till Snuffe

  (Å en till min kära vän Wikki)

  Indra

  1. Det låter bra! Fast det är ett bankkontor nr det där till Snuffe, inte postgiro nr… Första sifforna är celaring nr tror jag. Kan det ha varit det som krånglade till det? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *