Wikki kan också nosologi

Buskundersökning ska göras proffessionellt! Alltså av en katt med god nos, notera också höjd framvagn:

img_bb
Sedan kan man ju bortse från en inför hösten tämligen tufsig raggig päls… Jag håller på att sätta vinterfäll för fällt, nej fullt, menar jag, och det brukar ta ett tag innan den lagt sig till rätta. (Plus att jag hatar att blli borstad!)
img_1b
Allmän trädkontroll ingår. Samt att kontrollera att rätt löv hamnar på marken i snygg ordning!
img_2b
Mjau, det var markerat och godkänt här. Nu ska vi kolla de röda löven – kontrolltassen utfälld!
img_b1b

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Wikki kan också nosologi”

 1. Underbara bilder Wikki! Vilken höst dag! Ingen gillar att bli borstad, tvättad eller på något annat vis ofredad som katt i vår familj heller : )

  Vi la en present i söndags morse till husse, han blev så rädd och trodde det var ett öga. Efter noga kontroll av oss två visade det sig att alla var välbehållna och ögat var en rest från en fågel…

  NosPuss Sven och Signe

 2. Vi måste berömma dig och jama att det var en katten så snygg trädklättring!
  Tasskramar
  M & V

  1. Mjau – nu syns ju inte mina väl flexade Muskler under all päls – men de finns där! *kurr* TassKram Wikki

 3. Med dig på bild bland löven är t.o.m den förskräckliga hösten vacker.
  Att du inte gillar att bli kammad då.
  När jag sitter på trappan köar mina missar för då vet dom att det blir pälsvård.
  Hm. Du har ju ingen sitta i tappan hemma hos dig.
  Passa på när du är hos storamatte vet ja´.
  Nospuss till dig, Nova o hela stora familjen.
  Nalle o Lasse

  1. Tack snälla älskade vän! *spinner* Jag får väl försöka lära mig av din kattfamilj?
   Krama Sören Långsvans från oss! NosPuss Wikki

  1. Tack för kattplimangen! Hm önskar bara att det gick att kamma mig så pälsen blev lite snyggare… Men jag haaaaaaaaaaaaatar päl&svå+rd! NosPuss Wikki

 4. Underbara bilder, visst är hösten färggrann och fin även om det blir lite kallt. Inatt sov både Sixten och Puma inne hos Matte, Sixten la sig tillochmed tillrätta i Mattes säng. Då sover man bra, även om livet kanske verkar lite dystert ibland..

  1. Mjau men för en matte finns inget skönare än en varm katt i sängen! Helst en vid varje fot, en vid knävecken och en vid varje arm. Sedan fryser man inte, och vaggas av ljuvligt spinnande! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *