Neas lillebror har kommit!

lillebrorFast Nea är inte helt säker på att en LilleBror ska se ut så där?! 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Neas lillebror har kommit!”

 1. Verkligen inte! Det där är ingen lillebror det där är bara en röd ulltott som occuperat mitt kök! Jag är så sur så du anar inte Wikki!

  1. Men Nea, låt det gå några veckor och ge honom en chans att visa hur trevlig en liten ulltott kan vara! NosPuss Wikki (PS. Röda sidekicks bara höjer din klass! Eller hur Nova? *nick nick*)

 2. Mjauuu, vicken sööööötnos! En sån brorsa skulle jag älska att ha..å för å inte tala om Matte! Hennes dröm e en liten röd en!

  Fast….min brorsa, ja han som e kvar på katthemmet och ska komma till mig sen när han e vaksenerad eller nåt sånt..han e vit å svart, och jättegullig säger Matte…nåja vi får väl se han e nog en sån där som ska ställa sig in hos matte….

  Men Wikki du får hälsa Nea att hennes brorsa e så jättesöt!

  NosPuss

  Indra

  1. Mjau, jag försöker övertala Nea att behålla honom – det kan ju vara lite jobbigt att plötsligt behöva dela sin kära matte med någon, men det konstiga är att ju mer man delar med sig, ju mer får man tillbaka att ge – igen och igen!! Visst är det underbart! TassKram Wikki PS I morgon packar jag iväg era små katter på posten! *blink*

 3. Dom där småttingarna är lite jobbiga, men bara i början.
  Nea har säkert oxå varit en rusa runt och hoppa på allt katt när hon var liten.
  Hon kommer bara att älska honom så småningom och inte lönt att va avis matte älskar dig precis lika mycket som innan.
  Jag garanterar.
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *