Jag vet inte vad som hänt…

Kan ett strömavbrott hemma hos Stora matte radera blogginlägg som redan varit publicerade???!

Idag när jag öppnar bloggen så kan i alla fall inte jag se gårdagens inlägg om Wikkis kattgräs och om Neas tärroristkatter… Även ett par utkast som jag tassade ihop igår är borta?! Förbryllande!

Höststormen släckte ned det mesta i Stora mattes trakter igår kväll och frågan är ju vad det kan ha ställt till… Kanske bäst att jag kollar mitt Dentabitskonto genast? Någon kan ju ha hackat det?!

spdcfb

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag vet inte vad som hänt…”

  1. vad nu, kommenterad just ett av dina senaste inlägg och när jag går tillbaks till listan med inlägg så är det borta. Vad händer???? Försvann min kommentar också då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *