Små katter inne i värmen

pab
De nyinfångade katterna har fått en grundlig örontvätt för att eliminera eventuell skabb samt ögondroppar, nu håller de på att leta upp mat och återbekanta sig med sina kompisar som redan varit inne några dagar. Undrar vad de säger till varann? Att här är konstiga men snälla människor som klappar mjukt?
pab1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Små katter inne i värmen”

 1. Så skönt att höra att det händer goda skaker i Torshälla!!! Heja heja heja alla fina snälla människor på Livbojen och andra som hjälper till!!! Söööta små kisemisar på väg till ett bättre liv!!! Buffar

 2. Hej Wikki.
  Ytterliga en liten grå kisse in.. phu matte och Sara jobbar på som tusan, jag och Gizmo jobbar på för fullt i våra rollen som extraföräldrar.. jag är också trött, bl extramamma på äldre dar!
  Matte ville tacka alla underbara kissar (och mattar/hussar) för de generösa bidragen de fått! Matte blir aldeles blöt i ögonen av att det finns så trevliga människor där ute. I morrn eller på torsdag ska Peppar (den svarta kroksvansen) och Kummin (12 veckors randiga) få slussas ut till ett jourhem. Vi får hålla tassarna för att de kan hitta permanenta hem när de blivit friska!
  Nospussar
  Siri (trött extramamma som delar sina bördor med en hund :P)

 3. Åh mjauuuu vad glad jag blir! Det är minsann inget kattväder ute nu uschianamej va de blåser!

  Krama de där små gosingarna från mig, hade jag vart där skulle jag värmt dem med min supertjocka varma svans!

  Nosbuffar och tjipp tjipp

  Indra

  1. Mjau och idag är ytterligare en liten grå kisse infångad! *svansdans* Jo visst har vi tur, vi som har stora fluffiga svansar att svepa om oss! TassKram Wikki

  1. Mjau, det var kanske inte så kul att bli infångad, skjutsad i bil till främmande ställe och dessutom tvättad i öronen med babyolja??! TassKram Wikki

 4. jippi, bra jobbat och en stor eloge till dem hjälpande. De tyckte säkert inte om att tvättas men ibland är det nödvändigt. Till en helt annan sak: Matte kollar på det där Bonde söker fru och en av de bönde som är med där står det att hon har 15 katter. Jag vet ju att det kan finnas många katter när man har ladgård och så men FÅR man verkligen ha så många katter? Det behövs väll tillstånd när man har fler än 8-9 katter, eller gäller andra regler för bönder kan man undra.

  1. Nix det gäller samma regler för bonde som för alla andra: Max 9 katter utan tillstånd! Tyvärr vet folk i allmänhet inte om detta. *suck* Likaså får du inte ”föda upp” mer än ett visst antal kullar kattungar, vare sig det är bondkatter eller raskatter, utan tillstånd. Undrar om våra kolonikatter vet om det?! TassKram Wikki

 5. Ja.
  Måste få gråta lite igen . Så en bild av Peppars Krullsvans skulle göra mig blöt i ögonen hela helgen.
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *