Wikkis ”Gilla”-funktion: Svansen!

antifacebooklogobycrapsy
Suck. Jag har nu beslutat att bojKATTA Facebook och allt vad det innebär – jag har bara inte tid och ork att tassa runt på alla community’n och lägga upp nya presentationer överallt! Jag bloggkatten Wikki tänker finnas HÄR på min blogg, och så får det vara bra med det!

De viktiga grenarna i livets KlösTräd är ju här, här hittar ni till mig. Jag hade funderat liiiiten gnutta på att flytta bloggen till en egen domän, men oj hur ska jag kunna flytta hundratals blogginlägg med kommentarer och allt? Det kändes ganska ohanterligt, så det får ligga kvar i förslagslådan!

Lite begränsat är det matte som håller i en liten Wikki-ruta där jag försökt tävla lite på Familjekatt och så har jag en Flickr men det får räcka och är högst lite nyttjat. Så tycker jag att Hittekatter.iFokus är en väldigt viktig och bra sida, och kommenterar där ibland. Den får en höjd svans i respekt av mig!

Och det föder en idé som jag ändå delvis norpat från Facebook, nämligen ”Svans”funktionen! Alltså ungefär som deras ”Gilla!” fast hos mig blir den manuellt inlagd i blogginläggen och innebär helt enkelt:

– Glad Svans = Godkänt och gillat:  img72
– Arg Svans = Ej godkänt, usch!  imgb120
– Tveksam Svans = Måste tänkas igenom!  imgb121

Nu önskar jag bara att någon duktig animatör kunde ta mina de här skisserna och göra riktiga svansande bilder av dem?! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Wikkis ”Gilla”-funktion: Svansen!”

 1. Bra beslut tassat…
  Du vet inte om ”mitt Forum” ang bloggar kan Hjälpa dig med dessa Underbara Svansfunktion,men…Anneli där inne är grymt säker 🙂

  Länk till Fixas Forum är:
  http://fixadinblogg.com/

  ? -ligt Välkomna alla!!!! /Jam & Kram från mig…

 2. När jag flyttade min blogg från blogspot.com till wordpress.com, så kunde jag exportera hela bloggen, inklusive alla kommentarer till wordpress. Du måste ju ha en liknande funktion tycker man.

 3. Bra att du är kvar! God idé med svansarna! Ibland vill man ju visa att man har läst även om man inte kommenterar! Nosbuff

  1. Mjau – fast jag vet inte riktigt hur jag ska få med det i mina svarskommentarer. Hmmm…. TassKram Wikki

 4. Mjaaa! Detta gillar jag, min svans är uuuutmärkt att visa känslor med stoor och yvig å jättelång, jag kan klia mig på nosen med den genom att fälla fram den över ryggen..De ni!

  1. Oj det låter som en verkligt häffans svansplym! *spinner* Mjau våra svansar är viktiga signalredskap och speglar de flesta känslor! NosPuss Wikki

 5. Hej Wikki!

  Inte behöver du söka efter en animatör!- dina små söta kattbilder är alldeles utmärkta som dom är, tycker jag och dessutom är din blogg så väl inarbetad att den passar bra att finnas just här. Den har i alla fall stor genomslags-kraft!

  Kram från Otterbäcken
  alla med glada svansar

 6. Vi låter Matte vara på fäjset men vi håller oss därifrån. Matte har även lagt upp några bilder på oss på Flickr, precis som din Matte gjort.
  Härliga kattsvansar, perfekta för din blogg. Hoppas såklart på att se flest glada svansar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *