Det här är INTE sant:

porr2

Jag sprider bara mitt ständiga tjat:
hem_liten

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Det här är INTE sant:”

 1. Va? Vad är det frågan om? *MORRAR*
  Här är det ju ordning och reda och det gillar vi, både människor och kolonikatter, så det så!

  Mjau och svansvift uppåt! 🙂

  1. Mjau, det är vådan av att vara döpt efter en annan storhet på internet – det handlade som tur var om det där nätlexikonet eller vad det heter… Puh! TassKram Wikki

  1. Mjau! Om jag inte kan adoptera och ta hem massor av katter, så kan jag i alla fall se till att hjälp kommer till ett katthem på andra sätt, eller hur???!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *