Linus Katteria – en plats för solkatter!

finja
En fullständigt otroligt vacker bild fångade mitt kattöga när jag letade kattnyheter igår kväll! Man kan tro att det är självaste SkaparKatten som kommer tassande – men det är katten Kenzo på Linus Katteria som fått vara med i tidningen Kristianstadsbladet.

I bakgrunden syns föreståndaren Marita Ljunggren som berättar att det tyvärr är fullt på katthemmet så att de just nu inte kan ta emot fler katter. Men därför skriver jag in länkarna här till Katterian, som hör hemma i KKS (Kattkommando Syd, en jättebra samling katthjälpande Änglar!) och det finns massor av fina katter här att kika på! T ex lilla Sonja:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag önskar att jag kunde rada upp varenda underbar misse här och snabbt hjälpa dem hitta nya egna hem!!! Som t ex den försiktige vackre kolonikatten Zeb, som är född med bara ett framben:

zeb
Mer info finns hos   !!linuskatterias

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Linus Katteria – en plats för solkatter!”

  1. Jag gick in på sidan o nu sitter man här o vill ha sådär fem favoriter som man föll för med en gång 🙂 Men vi får vänta tills Bulan kan umgås med andra katter än ”bror” sin. han har börjat få vara i de andra lgh där svärmor bor och svägerska bor och då är deras katter instängda i den andra lgh. Idag gick det jättebra han till o med lekte lite, han som varit så rädd 🙂

    1. Mjau, det är viktigt att Bulan är trygg och att de andra katterna fungerar tillsammans, innan man tar in någon ny misse – ja det där kan ju du redan. Skönt att höra att det går bra! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *