Svarta katter längtar också hem

nikitab
Hon är svart som natten, mjuk som sammet och ögonen skimrar som en hemlig spegel…

Du vet väl att en svart katt är något av det mest magiska man kan ha? De har Tass med Ödet och ger dig tur i livet… (Fast det gör i och för sig alla katter om man tar väl hand om dem….) Med en svart katt kan du dessutom ha alla dina svarta kläder utan att pälsstrån syns på dem! *skojfniss*

Den här vackra kattflickan heter Nikita och berättar mer för dig på Södertälje katthems blogg! Hon är lite blyg, men går att klappa, och bara väntar ödmjukt på ”sin” människa! Kan det vara du!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Svarta katter längtar också hem”

 1. Åhhh, Wikki,vad jag blir glad när jag läser om Nikita i din blogg. Jag kan lägga till att hon inte bara går att klappa, hon gillar det mycket. Problemet är att hon inte är framme och ”säljer sig” när det kommer besökare. Man måste helt enkelt upptäcka denna underbara lilla tjej. Den som gör det har nog gjort sitt livs kap.

  1. Mjau, alla missar an inte ”sälja sig” men de väntar ändå lika intensivt på ”sin rätta människa”. Och vi som kan, vi får ju så klart hjälpa till! ? NosPuss Wikki

 2. ååh så söt! Hon ser ut som grannkatten, ”Palten” som smitit in hos oss några gånger. En riktig buse!

  Matte är lite less på alla ljusa katthår på hennes svarta kläder. Men det är sånt man får ta 😉

 3. När rätt människa kommer så kan hon sälja sig själv! Det gjorde min nu insomnade katt Lakritz. Hon satt flera månader på katthemmet (ca 4) och ingen fick röra henne. När jag var nere och sökte tröst hos katterna efter att ha varit tvungen att låta min katt Pepsi somna in, så dök lilla mysiga Lakritz med sina gula ögon fram och charmade mig så pass att jag inte kunde sluta tänka på henne. Var tvungen att bli matte till denna underbara lilla svarta katt. Lakritz blev verkligen min ”boss”, min väckarklocka, min kompis och mattes hjärtegull.
  Fick njuta av hennes sällskap i nästan 5 år. Alldeles för kort tid tyvärr 🙁
  Vet att katterna många gånger väljer ägare, inte tvärtom 🙂

  1. Mjau, det är sant! Men det är så sorgligt för somliga katter som får vänta sååååååååååå länge… Och svarta missar har det tuffare att bli sedda av nån konstig anledning. *håller tassarna för Nikita* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *