Lunchmenyn

godFörrätt: Sallad på späda grässkott, ampellilja och färsk mynta
Varmrätt: Lätt ljummad kycklingvinge med aromsmör, vispad naturell youghurtklick och finstrimlad havregrodd
Dessert: Nyöppnad påse Dentabits

corncat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Lunchmenyn”

  1. Mmmm, vicken jettesmaskens mat! Ja unnrar om min gammelmatte tenker servera den någen da? Nu hjelper gammelmatte mej å skriva de ja sejer för ja har inte lärit mej att använda den däringa konstia mojängen ännu, men gammelmatte sejer att ja ska få tid på mej å lära mej, så ja kan skriva sjelv. Nu börjar ja å våga gå omkring i de hära nya revire när de e bara ja å gammelmatte här. När matte kommer så gömmer ja mej, för ja kenner inte hene så bra ännu. Ja fickde jättemycke mys å godis i går kväll när ja liggde hos gammelmatte innan vi skule såva, men ja ska visa hene den hära matlistan å fråga om ja åckså får sånt.

    Nosbuff från Rafael, nybliven klosterkatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *