Marknadsdag!

Snälla SkaparKatten, ge oss en regnfri dag i dag, så att Stora matte och hennes vänner får många besökare på Hälleforsnäs Bruksmarknad som ger bidrag till Hemlösa Katter!

cozycattent1

De ska visserligen ha ett tält över sitt marknadsstånd, om det behövs – men lite solsken skulle ju vara mysigare! Marknaden är vid Bruket och mellan kl 10-16.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Marknadsdag!”

  1. Vi håller tassarna för uppehåll. Då kommer det säkert massa 2-beningar som är generösa när de förstår vilket viktigt arbete insamlade pengar går till.

    Du är så duktig, Wikki, som ser till att din mattar sköter det yttre kattarbetet med sån energi!

    Mjaurra för såna mattar!!

  2. Jag hoppas verkligen ni fick lite solsken. Det är ni värda, ni som jobbar för att katter ska få det bättre. Hoppas så klart också att det inbringade mycket pengar som hemlösa katter får nytta av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *