Kommentarsvar kan bli lite glesa den närmaste veckan…

warhol_wikkis1
Det är en massa viktigt ”Yttre Kattarbete” som måste skötas den närmaste tiden. Så jag måste avstå från datorerna lite till mina människor… Men lite blogginlägg ska jag försöka hinna producera och så tar jag och svarar ALLA kommentarer så fort jag kan…

Vänligen ha tålamod!

smartkitty

Eder Wikki på uppdrag i KattVärlden

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kommentarsvar kan bli lite glesa den närmaste veckan…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *