Katthemmet Kompis söker medhjälpare!

carpenter
Så här skriver katthemmet Kompis på sin hemsida:

Är du kattvän och händig?
Vill du hjälpa till att återuppbygga upp ett av Sveriges bästa katthem?

Vi söker en händig person…

som kan hjälpa oss att bygga färdigt katthemmet. Främst är det inredningen inne i katthemmet som vi behöver mer hjälp med för att det ska kunna bli färdigt i år. Rummen ska snickras upp, skåp och bänkar ska monteras, målningsarbete förekommer m .m.

Vi behöver dig ett par timmar på kvällarna och du kommer att arbeta sida vid sida med Sonny. 

Kela med katterna

 

Vi behöver också någon som kan hjälpa oss med katterna för att Maritha kan få lite mer avlastning under tiden som återuppbyggnaden pågår. Det gäller framför allt att umgås och kela med katterna och lite lättare städning som t ex att byta kattlådor och diska. Kan du komma 3-4 timmar på dagtid 1 dag i veckan samt på helger vore det toppen.

Katthemmet Kompis ligger i Småland någon mil utanför Nybro i N. Svalehult.

Vi vill också vara tydliga med att arbetet är helt ideellt och ingen lön kommer därför att utgå.
Ring Lena på 0703-33 14 32 om ni har möjlighet och vill hjälpa oss!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katthemmet Kompis söker medhjälpare!”

  1. Matte hade jättegärna hjälpt till men händig är hon inte men en riktig kattvän iallafall. Tyvärr så tar hennes jobb upp hela hennes dagtid under veckorna så hon skulle bara ha tid på helgerna. Men vi ska se om vi kan få henne till att kontakta dem ändå, lite hjälp kan hon alltid ställa upp med. Det bästa vore om gammelhusse ville ställa upp, han är jättehändig.

    1. Man kan ju låna med sig ett gäng trevliga människor, och alltid går det att hjälpa till med något! Även den mest opraktiska kan annars rycka in och städa en kattlåda eller gosa med ensamma kissar! TassKram Wikki

  2. Synd att detta är för långt bort för mig,annars hade jag mer än gärna Hjälpt till….
    Håller tassana för att det kommer Medhjälpare till Er /Kram

    1. Tassar också hjälptassar – på mitt sätt, och jag vet så väl att du vännen också hjälper, så som du kan! *kurr* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *