En liten Toy Voyager

theo
Det här är kristallkatten Theo, en Toy Voyagermedlem! Vilket betyder att han är ett gosedjur som reser världen runt med sin människa och lämnar fotorapporter!
theo1
Theo har gjort över 100 resor som dokumenterats – det finns nallebjörnar och gosekatter som rest åtskilliga varv runt jorden. Som t ex grodan Froschi som rest 40 000 miles med en symfoniorkester…
alpina
Eller söta katten Alpina från Frankrike som rest – själv – till Australien! Gosedjuret reser med sin ägare eller själv med post mellan olika värdar och resan bevaras på bild – ett kul sätt att knyta kontakter världen över!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *