Tatuera din katt!

Mjau, jag menar allvar! Varje katt ska ha en tatuering – d v s ID-märkning, så det går att spåra ägare. Chipmärkning är väl second best, som jag känner det – men båda metoderna har sina fördelar…
tumblrkuadwyqawtco   tribal_cat_tattoo
Men annars tänkte jag mer på möjligheten att du som människa pryder dig med en tatuering av din speciella katt – det är också en bra idé!
tattooslarge
Se bara till att få tatueringen gjord av ett riktigt proffs, så att den blir bra! Katten kommer ju att sitta där för alltid… och vara cool!
sgh
Min absoluta favvo-tatuerare är Stina – mest för att hon är kattägd så klart, men också för att hon gör så perfekta linjer… Kika på orientalen i det här inlägget.
perogycattattoo Eller också kan tatueringen vara mycket enkel men ändå tilltalande…
cattattoo Eller rolig!
cattattoopictures Personlig…
cattat
Eller gåtfull! Det finns hur många varianter som helst!
cat_tattoo_design
Dunkla spännande… eller egensinniga:
cat_free_tattoo_design
Matte påstår att jag tatuerar henne själv med klorna ibland…?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tatuera din katt!”

  1. Vilka fräna tatueringar du har hittat! Jag gillar den roliga med katten vid matskålen. Matte har funderat på en tatuering men det har aldrig blivit av. Man måste ju både bestämma ett motiv att ha livet ut och var den ska sitta.

    1. Mjau burr, jag såg den där sphynxen och har för mig att jag bloggade om det då när det hände. Stackars misse – folk får gärna tatuera bilder på sig själva men vi katter ska bara ha vår ID-tattoo! NosPUss Wikki

    1. Mjau vi mår toppen! *svansdans* Så glada att du tittade in! Snart kommer vi att kunna avslöja var din WIkki-tavla tar vägen också! NosPUsS Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *