Tack, alla som är givmilda!

Idag skickade jag min FlatCatWikki med Stora matte till Djurskyddets bord på kattutställningen i Eskilstuna för att hjälpa till! Det känns som att vi gjorde lite nytta i alla fall…

imgb77
…och så är jag så glad, för jag fick veta att Tascha på Djurskyddet är adopterad! *spinner*
Hon längtade nämligen ut så otroligt mycket att hon var katthemmets utbrytarkatt och vid ett par tillfällen öppnade alla dörrar och tog några kattkompisar med på vift… Lyckligtvis hann de inte så långt! Tänk att slippa katthemsbur:imgb78
Men fina Pelle längtar fortfarande efter en egen människa:imgb79
I morgon söndag står vi på utställningen igen! Du kommer väl?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack, alla som är givmilda!”

  1. Mjau, tassa iväg nu alla 2-beningar och stöd alla behövande 4-beningar. Wiki visar vägen!

    1. Mjau, och står jag inte vid bordet så tassar jag runt med insamlingsbössan nånstans i publiken! *kurr* TassKram Wikki

  2. Mjau! Matte kände sig mer än lovligt fånig igår; hon hade inte en enda slant i kontanter med sig till skrammelbössan, men det blev i alla fall lite saker medtagna till kommande lotteri/loppis!

    Matte hade dock plastpengar med sig, så vi fick ett nytt klösträd istället för ett av våra gamla, så nu ska vi kunna ligga i varsin hängmatta och kika ut genom fönstret! Mjysigt! Och det gamla (lite slitet och fult med udda klädsel(den gamla toppbeklädnaden har blivit ersatt av en bit heltäckningsmatta), men fullt funktionsdugligt) fraktar vi väl iväg till Sockengatan och hoppas att någon blir glad över det där!

    1. Mjau, bröderna Bus ni är så mysans generösa… Ni ska få ett eget inlägg om det i veckan sedan, jag lovar! Ni är inte bortglömda! *kurr* NosPusS Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *