Will & Bellatrix, jag har röstat!

wb1

Fram till 14 september går det att rösta på mina kompisar Will’s & Bellatrix’s foto på Kattsajtens tävling Månadens Bild! Mjau, jag tycker att jag känner igen fler av de tävlande! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Will & Bellatrix, jag har röstat!”

  1. Klart att vi röstade. Men du vad massa bilder där fanns på Will o Bellatrix. Skall se om jag hinner kolla genom och tumma på dom nån dag. Jättesöta missar ju.
    Nalle

  2. Kära Wikki, så väldans, väldans rart av dig att ta med detta i din blogg, vi tackar ödmjukast för detta! Vi vet ju att du är en av de största ”snällisarna” förstås! Så förvånade vi blev när vi såg vår bild här…! Oj! Och så tackar vi ju alla snälla katter och människor som röstat på oss!!! Massor av tasskramar till er alla!

    1. Mjau men det känns ju så självklart! Er bild är ju bara bäst – och så är ni supergoa kompisar! *kurr* Hoppas att ni får maaaaaassor av röster! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *