Åt vi upp fågeln eller flög den ut?

Matte grubblar på ett mysterium sedan i går kväll: Vad hände med fågeln?
mob_1
Medan hon och husse var ute en stund hade balkongdörren stått öppen åt oss katter… Senare på kvällen när matte skulle gå till badrummet och hämta tandborsten upptäckte hon att badrumsgolvet och en bit utanför badrummet var det alldeles fullt av fågeldun och några vingfjädrar och lite blodspår!

Någon fågel finns i alla fall INTE kvar. Matte och husse letade grundligt, men i övrigt inte ett spår. Matte tänker liksom att hade vi ätit upp fågeln så skulle det ligga mer fjädrar kvar och kanske benen eller mer av vingpennorna. Nova och jag avslöjar INTE vad som hände. *rap*

(Fjädrarna på bilden är från en liten lärkfalk som fångats av en betydligt större ormvråk i skogen på Landet.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Åt vi upp fågeln eller flög den ut?”

  1. Åh Wikki samma hos oss igår… fågeln hittades men sen efter storstädning kom det fram saker idag… vem? varifrån? vi vill inget säga.

    Ha en bra helg!

    NosPuss Sven och Signe som inte haltar mer! Sista dosen idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *