En ros för att du försökte…

imgb66
En ros till dig, Jojo, för att du försökte hjälpa lilla Edith! Nu leker hon på SkaparKattens gröna Ängar…
eino
Norrtälje Katthem fick in en grupp kattungar, sjuka med skabb, mask, svår diarré och utmärglade, av en missbrukare. Tyvärr har flera av dem dött, en efter en, trots alla försök att hjälpa dem. Lilla vackra Edith var en av dem, men hon fick mycket kärlek sina sista dagar!

Så jag säger det igen och igen: STÖD DITT LOKALA KATTHEM! Kattungarna som är kvar behöver mediciner. Norrtälje Katthem tar gärna emot hjälp till dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *