Rafaela är nybadad

rafa
Nu äntligen har lilla Rafaela (Soptippskatten som ni kunde läsa om i ett tidigare inlägg) återhämtat sig så pass att hon kunde klara ett ordentligt bad och få sina fluffiga moonboots rengjorda! Så nu doftar hon bananschampoo och har bytt färg! Efter tvätten visade det sig nämligen att Rafaela är silver+vit i sin pälsbotten…
rafa1
Lite mera hull har Rafaela fått och hon spinner som bara den nu när badet är avklarat, berättar jourmatte. *myyyyser*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Rafaela är nybadad”

  1. Lilla fina Rafaela. Vilken skillnad i hull mot förra inlägget! När pälsen fått växa ut och hon hunnit vila så kommer hon att bli en fantastiskt vacker katt. Nosgos i massor till Rafaela. Och applåd för jourmatte som tar så väl hand om henne.

    1. Mjau jag tror att fr o m nu så kommer Rafaela bara att möta goda människor som ger henne alla hon behöver! NosPuss Wikki

  2. Åh så fin hon är! Även utan päls kan vi se en fin liten prinsessa i silver : )

    Krya på dig! Massor healing från oss!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *