Oredan i mina bloggkommentarer

Förlåt Kattson och alla ni andra som undrar vart era kommentarer tagit vägen! Det är delvis mitt fel – de är inte borta… Det är bara det att jag har så mycket jobb med att skriva till alla inlägg, fixa med bilder, svara på mail och försöka forska efter fakta och kolla uppgifter – så kommentarerna blir nog tyvärr besvarade i en viss oordning och ganska sent på kvällen ibland!

Så räkna inte med att kommentaren du lämnat ska synas förrän nästa dag – jag kämpar med alla tassar och svansen med, men måste hinna gå på lådan och sova lite ibland också!

wikki_gif5

Alla kommentarer ligger i en kö och väntar tills jag granskat och godkänt dem samt eventuellt lagt till svarskommentar. Sedan kan man se längst ned på min blogg efter inlägget hur många godkända kommentarer jag släppt fram:
kom

De ej godkända eller av mig OLÄSTA kommentarerna syns inte.

Det riktigt URDUMMA *fräs fräs fräs på Metrobloggen* är att är att Metro tar bort visningen av antalet kommentarer – det där som visar att det finns en, två eller 23 kommentarer till varje inlägg –  automatiskt redan efter bara ett par dagar! *snyft*

kom1

Jag fattar inte varför – ”För att sidan ska ladda snabbare” säger dom på Metro. Det vill säga, de tar INTE bort kommentarerna, de ligger kvar – men de syns inte att de finns, för under inläggen står bara ordet KOMMENTERA…

Så alltså, klickar du på KOMMENTERA så syns många kommentarer. Det är ju ganska vilseledande för den som är van vid andra bloggar där det alltid står antal kommentarer! Suck… Kanske man ska lägga in protest???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Oredan i mina bloggkommentarer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *