Vackra tyger med kattmotiv

tyg
Härliga mönster i massor hittar jag på Feline Drive! *spinner*
fler
Mjau, jag vill ha allihop! Fast jag vet inte till vad? Sy kattbäddar?
beach1
Eller klippa ut sektioner och göra kattavlor att ge bort?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Undrar, om jag letar igenom hela sortimentet, om någon Wikki-katt finns förevigad på tygmönster? Hi-hi, nu vet jag i alla fall vad jag sysslar med i natt…

cat12

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vackra tyger med kattmotiv”

  1. Vilka fina tyger! Det skulle kanske va fint att sätta upp på väggen, så som Ernst på TV gjorde med ett stort tyg. Tänk en hel vägg med fina katter. 😀

    1. Mjau, eller som en god vän till Stora husse som syr jättefina quiltsaker med kattmotiv! De är helt magiska! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *