Senaste Kompis-rapporten

izzerobinsonb
Izze och Robinson spanar bekvämt från lillstugans fönster för att se hur katthemsbygget fortsätter. Maritha meddelar att fönster- och dörrfoder är uppsatta, på övervåningen håller man på att spika, spackla och slipa för fullt och golvet har lagts, snart ska innertrappan på plats också!
gavelsida
Nya katthemmet Kompis kommer verkligen att bli underbart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Senaste Kompis-rapporten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *