Mattes trollsländor

Mjau, jag kommer inte ihåg om jag visat er mattes vackra trollsländor?

kuggslnda
Gjord av ett litet skimrande svarvspån och lite tunn packplast bara!
stlslnda
Jag hoppas de här små spånen (Som egentligen är skräp – tänk vad fint det går att göra av sånt!) kan bli flera:
blivande_slndor *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Mattes trollsländor”

  1. Vilka söta små sländor, får lite lust att äta upp dem men jag antar att äkta vara är godare 😛 Idag ska Simona till Veten (tur att det inte är jag fast jag har hört matte tassla nåt om nå tandsten som jag ska ta bort :s) och kolla upp pingisbollen hon har på magen. Håll tassarna korsade för att det inte ska vara nåt farligt!
    Nospuss
    Siri

    1. Mjau det var då för väl att soptunnedamen kan ställas till ansvar för sitt påhit. Men hon verkar liksom inte fatta vad hon ställt till! *suck*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *