Liten kort rapport från Rafael

Det kom ett SMS igår kväll från Rafaels jourmatte, efter att Rafael fått sig ett välbehövligt bad för att ta bort gamla hankattsdoften: ”Rafael har SPUNNIT och nu tvättar han sig!”

Rädda darrande Rafael spinner! Det är ett gott tecken!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Liten kort rapport från Rafael”

  1. Underbara nyheter! Vi skall nog också få honom att spinna gott, lille Rafael… och vet du, Wikki, att de två senaste kvällarna har gammelmatte fått Assar att spinna?!? Hon kammar honom försiktigt med en karda av gummi, som han först får lukta på, och då spinner han högt – det är första gången någonsin, och han har bott här i ett år nästa vecka! *stolta och glada*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *