Måste Snuffe åka till Strömsholm?

Sippo och hans husse är så oroliga för sin Snuffe – kanske måste han vidare till Strömsholm för mer kontroller?

snuffe3

Och lika oroliga är de för att inte ha råd med det…

Men som jag ser det, så finns det små hjälpare överallt – vi andra bloggvänner kan nog samla in en peng till Snuffes hjälp och nu finns en Snuffe Facebook om det: Rädda Snuffe – där finns kontonummer till insamlingen!

Jag är ingen rik katt, men jag ska i alla fall tassa över vad jag kan nappa fram ur min sparkatt!

Håll ut, Snuffe, och kämpa på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Måste Snuffe åka till Strömsholm?”

  1. *suck* att det ska finnas så mycket elände i världen; varför får inte alla missar vara friska, älskade och ha ett eget hem med väluppfostrade tjänstehjon?
    Såklart delar vi upp överskottet på vårt dentabits-konto den här månaden; en hög till Snuffe och en hög till de 14 små räddade från misär…

    *håller alla tassar för Snuffe*

    1. Å älskade Busvänner, ni är så underbara! Jag är verkligen hedrad av att ha så fina kattvänner! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *