MISSlyckade bilder?

imgb47
Ibland blir kattbilder inte precis vad man tänkt sig. Oskarp Ville på språng i skogen. Men är de MISSlyckade för det? Inte alltid…
imgb48
En spegling i ett fönster…
imgb49
Kattunge-action! Och en spegel-Nova:
imgb50
Den skräpiga dörrmattan kom ju med, suckar Stora matte.
imgb51
Nej, Hobbe är inte påkörd alls – han har bara fått för sig att sova i skuggan under bilen…
_b310
Och här hann det bara fångas en stooor svans på bild…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “MISSlyckade bilder?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *