Att våga brinna…

solwikki
EldSjälar är vi, många av oss, i hittekattsbranschen… Ibland är vi så Glödande att vi gör Aska av oss själva. Men räddar det någon vän på 4 Tassar, så är det ett pris man betalar! Och det kostar:
 • Sömnlösa nätter i vak vid fällor där fel katt fastnar

 • Miltals körande till jourhem som behöver hjälp

 • Riv- och bitsår på ben och armar trots kraftiga kläder

 • Kattkiss i möblerna emellanåt

 • Jamkonsert i hemmet i stort sett dygnet runt

 • Veterinärvård som ingen försäkring täcker

 • Ett obeskrivligt hål i hjärtat när en sjuk liten katt inte klarar sig

– men man fortsätter ändå???!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Att våga brinna…”

 1. Jag känner igen den där verkligheten. Sedan en dryg vecka sitter två av eldsjälarna på Södertälje Katthem ute varje kväll för att försöka fånga en av våra katter som fått ett hem, men som smitit därifrån för länge sedan utan att ägarna gjort nåt för att fånga in honom.

  1. Mjau känner igen det där – vi har en lista med rymlingar som också ”tappats bort” ”smitit” o s v och fällorna används flitigt…
   NosPuss Wikki

  1. Å tack! Men jag vet en syster ni har som är en riktig hjälte också… Underbar tjej ju *kurr kurr*… NosPuss Wikki

 2. Min matte säger att döda ting inte är lika viktiga som levande. Så fast jag har kissat ihjäl fyra soffor och en massa andra möbler (sängar, fåtöljer m.m.) älskar hon mig lika mycket i alla fall! ”Soffor går att ersätta, men min Imma är unik!” säger matte, och då blir jag så glad… för jag kissar ju inte fel med avsikt, och jag vill ju inte göra henne ledsen…

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, Imma vi vet att du inte menar något illa med det kissande som blir fel – och som sagt, man kan älska även det mestofullkomliga väsen utifrån dess egen särart! Många skulle ge upp, men jag vet att du Imma är högt älskad! Det är en gåva! TassKram Wikki

 3. Hoppas verkligen att eldsjälarna på Södertälje Katthem lyckas fånga in katten! Jag blir så arg och ledsen när jag hör hur illa människor behandlar katter. Köper man katt från katthem brukar man ju skriva kontrakt på att ta väl hand om katten. Usch, fy för människor som inte bryr sig. Jag beundrar er alla som kämpar för att katter ska få det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *