Vässa klopennan och skriv en brännande kattfråga!

Vi har Barbro att tacka för det här tipset: Skriv en riktigt bra KATTFRÅGA på Aftonbladets hemsida till någon av våra politiker! Till råga på allt kan man vinna 10 000 kronor – eller åtminstone biobiljetter!

Aftonbladet skriver: ”De närmaste veckorna kommer Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt och de andra partiledarna att intervjuas av Aftonbladets debattchef Karin Magnusson. Men det är inte hon eller någon annan på redaktionen som ställer frågorna. Det gör du.” och så finns det ett formulär där man kan skriva sin fråga!

Så tänk till nu – vad ska vi ställa topp-politikerna inför för kattfråga? Givetvis kan man skicka in massor av olika frågor, det ska vara ”den vassaste, roligaste eller kaxigaste frågan”, oväntat, klurigt eller skarpt!

frackkatt
Tänk vad mycket katthjälp det skulle bli för 10 000 kronor?! Sätt igång, kattvänner och gnugga morrhårskuddarna och skriv!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vässa klopennan och skriv en brännande kattfråga!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *