Navarro skulle grillas?

När polisen i Buffalo stoppade en bil, därför att dess förare inte stannat vid ett stopptecken, och öppnade bakluckan efter att ha hört högljudda jamanden fick de en verklig överraskning: Där låg katten Navarro, indränkt i en marinad bestående av chilipeppar, krossad rödpeppar, salt och olja, inför ödet att tillagas som måltid åt bilföraren!

navar

Den svartvita katten hade adopterats från SPCA i maj och bilföraren förnekade senare sina tankar på att äta katten, och menade att det var en honkatt som fått missfall och var nedblodad, inte marinerad, och att han varit på väg tillbaka till SPCA med katten. Han hävdade även senare att katten förgiftats av DDT (Som förbjöds för mer än 25 år sedan?) Polisen misstänker att mannen är mycket förvirrad, eftersom Navarro är en kastrerad hankatt!
donteatme
Usch vad marinaden måste ha svidit på den stackars katten! Polisen tog Navarro till SPCA som fick bada honom åtskilliga gånger innan all marinaden var borta, berättar Buffalo News. Och via LA Times hittar jag nyheter om att Navarro adopterats och fått ett tryggare nytt hem! Puh…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Navarro skulle grillas?”

 1. Vi vill bara kräkas!!! Men nu har han väl det fint i alla fall? Uppföljning vid adoption …, kanske inte lätt när många adoptioner genomförs, men det är väl inte första gången som något sådant uppdagas *morrrr*!

 2. Den här karl´n är uppenbarligen inte vettig på en fläck och man kan ånyo svära åt att samhällen har så svårt att plocka sådana här människor ur cirkulation.

  Att han har drogat sig det här stadiet är en rätt realistisk möjlighet men oavsett anledning ska inte den här personen gå lös.

  Jag är tillräckligt rasande, cynisk och krass för att anse att inlåsning och bortslängning av nyckel är enda humana metoden som förhindrar att han i framtiden vållar ytterligare lidande för djur och människor.

  Sedan kan man också undra vilken vrickad – och möjligen drogpåverkad – logik han resonerade efter. Nu finns det tyvärr platser på jorden där våra älskade katter ses som matvaror men inte ens ur kulinarisk aspekt kan hans sätt att marinera ett levande djur vara särskilt effektivt.

  Mvh/Mordacil.

  1. Mjau, nej uppenbarligen var han inte särskilt kulinariskt bevandrad! Tur att han inte var så ociviliserad ändå att han fick för sig att äta Navarro RÅ för då hade det ju varit för sent… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *