TröstTassKramar till Snuffe…

…och till Sippo och deras husse!

snuff

En rädd och olycklig Snuffe ligger inne på Djursjukhuset sedan igår och har stopp i kisseriet. Hemma tassar husse och Sippo oroligt och väntar på sin kompis och hoppas innerligt på tillfrisknande.

Jag har jamat ett långt samtal till SkaparKatten om att hålla en helande Tass över Snuffe så att han blir bra igen.

Och ser tack och lov att det finns sätt att hjälpa en bloggkompis, så nu ska jag höra vad matte kan hjälpa mig att ordna fram… Sippo, vi är inte jätterika, men en liten peng kommer nu bums!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “TröstTassKramar till Snuffe…”

 1. Tack snälla söta gosiga och fluffiga Wikki. Som jag jamade i bloggen i går, så ska ingen känna sig manad att ge. Självklart tar vi tacksamt emot, men vi vill ju inte ge folk dåligt samvete heller. Vi vet ju hur kärvt det blir ekonomiskt.
  *nosbuffar*

  1. Det är lugnt, Sippo! Var inte orolig – vänner räcker ut en hjälpande tass, det bara är så!
   TassKram Wikki

 2. Stackare, vi känner med honom speciellt Bulan han har haft stopp en gång för han blev orolig när vi skulle flytta, men vi märkte att det var nått fel o ilade iväg. De fick söva han o spola, 4 cm stopp hade han 🙁 Nu får han bättre foder och han trivs jättebra på nya stället. Vi tänker alla på dig Snuffe!

  1. Mjau eftersom husse var klok och åkte till veterinär så ska det säkert gå bra för Snuffe! Stackars liten… TassKram Wikki

 3. Usch, stackars Snuffe! Vi brukar följa hans och Sippos äventyr på Sippos blogg. Vi ansluter i helande sång och tror att Snuffe strax är på tassarna igen. Tasskramar!

  1. Mjau, stackars Snuffe – men nu blir han nog bra. Kanske var det därför han gått och kissat omkring tidigare – för att han inte kände sig bra? Tänk ibland skulle vi katter behöva kunna tala med våra människor! NosPuss WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *