Romeo är tingad

imgb42
Romeo låg och sov på sängen hos sin snälla kärleksfulla jourmatte, när han hörde steg i hallen. Han lyssnade noga – det hade varit lite rörigt, för kompisen Skimmer hade just kommit hem från kastreringen hos veterinären och vinglade omkring och hölls under bevakning.

”Här är Romeo!” sa jourmatte, och plötsligt stod en lysande flicka vid sängen bredvid honom. Romeo tittade lite på henne och blinkade, han luktade på hennes händer och väntade; jo, det kändes alldeles väldigt gott i pälsen att bli klappad av henne! Men efter en stund gick hon igen ”För att tänka lite…” och Romeo tittade länge efter henne. Hon var ju så fin!

imgb43

”Men Romeo, jag tycker ju också så väldigt mycket om dig!” sa jourmatte tröstande. Romeo spann och buffade lite – jourmatte var ju också fin, på sitt mjuka sätt.

Men igår kom flickan tillbaka – och kelade länge länge, och berättade att Romeo snart skulle få flytta till henne… Romeo tänkte: ”Vilken lyckans katt jag är!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Romeo är tingad”

 1. Grattis till Romeo och förstås till Romeos matte som får en så go´ katt. Alltid roligt att läsa om när ”rätt” människa kommer och en kisse får flytta till sitt eget hem. Kurr och burr.

  1. Mjau, alla blir glada! Och jag är så tacksam till jourhemmet som skött om Romeo bra och till nya matten som valt att adoptera en katthemskisse! NosPuss Wikki

 2. För varje katt som får ett för evigt hem spinner vi av lycka! Kurr kurr! NosPuss till Romeo med : ) Sven och Signe

  P.S. Hoppas åskan har gått över snart! Smart att dra ut sladden!

  1. Mjau har man bara en liten dator så ska man vara rädd om den! Romeo väntar nu lugnt på sin flyttdag. *spinner* NosPuss Wikki

 3. Det är ju så här det ska gå till. Först ska man träffa katten och den ska träffa dig. Sen ska man tänka efter – man ska inte göra nåt förhastat när man köper katt. När man sen märker att det känns rätt – ja, då slår man till. Inte katten förstås (ALDRIG) men på ”affären”. Stort GRATTIS Romeo och ett ännu större GRATTIS till matte!

  1. Mjau, det är sant som du säger – ett kattadopterande som ska vara för alltid – kattens liv ut i alla fall – är inget som man ska hasta med!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *