Matte har börjat jobba igen…

Vardagsrutinerna tar vid efter semesterveckorna… Husse börjar också jobba om några dagar. Allt rullar på som vanligt igen.

imgb41

Igår var det matlåde-tillagning, så att det skulle finnas klart till veckan. Och tidningsutbärningen startar också igen från och med i morgon. Två områden här i Vivalla förser matte och husse med tidningen Örebroarn. Det är jättemysigt att nosa på färska tidningar!

Men matte CYKLADE till jobbet i morse! Bara 30 minuter tog cykelturen – det är 9 km att cykla och oj, vad träningsvärk hon kommer att få i benen?! Träningen av att åka inlines kanske hjälper till lite, men det är ju inte riktigt samma muskler som till cyklingen…

Mjau, matte har så klart mer skydd på sig i vanliga fall när hon åker inlines, och faktiskt cykelhjälm när hon cyklar! *spinner stolt*

Rättelse: Nu har vi räknat ut att cykelvägen som matte tog till jobbet är 10,25 km.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte har börjat jobba igen…”

 1. Wikki hälsa matte att hon är exemplarisk med hjälm och allt! Hoppas cykelturen inte gjorde allt för ont och att det gick bra att börja jobba.

  Det brukar gå bra när man väl kommer in i det. Vi fasar för när matte börjar om drygt en månad. Det kommer bli så tomt utan henne och lillmatte… Snyft!

  NosPuss Sven & Signe

  1. Mjau, ni får passa på och njuta av matte och lillmatte så mycket ni kan nu då?! Och de kommer ju hem i alla fall varje dag!
   NosPuss Wikki

 2. Vilken duktig Matte du har som förser sig med skydd innan hon ger sig av på såna inlines. Matte cyklar också till jobbet har ca 6 km. Hon brukar åka inlines men som du säger är det inte samma muskler som vid cykling och i år har Matte tagit det lugnt med inlines för hon har fått vissa muskelbristningar tidigare år som inte var så roliga.

  1. Mjau, det är klokt att ha skydd – och matte är ju lite nybörjare på inlines, då ska man vara extra försiktig. Hon fick lite åklektioner av grannens son (som åker 3-milaturer på inlines med sin pappa – killen är typ 9 år?!) och tar det väldigt försiktigt!
   NosPuss Wikki

 3. Det är dags för det där jobbet hos oss också. Vi tycker faktiskt det är bättre med semester för då är husse och matte hemma hela tiden. Men man måste visst jobba så man kan köpa Dentisar. Bra att matte har skydd när hon cyklar och kör inlines. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *