Bonusprisomgång nr 2

I min egenKattliga pristävlingskommitté har Nova och jag nu haft omröstning och måste dela ut ytterligare ett par BonusPriser till för KATTegorin ”Ögonblicksbild med Glimten i Ögat”!

imgb9

Priserna är varsin Wikki-Goodie-Bag med bland annat ett 6-pack roliga RasselMöss! Nova och jag har redan provlekt en omgång sådana möss och hittat på en riktigt festlig ”Kasta Möss från Balkongen”-gren som matte eller husse också kan delta i genom att gå ner till grannen under och snällt be att få hämta tillbaka våra möss från deras uteplats…

Och vinnare till dessa väl förtjänta Möss är:

ELOISE
_eloise1
Motivering: Den lilla Birmatjejen Eloise är en riktig tiger – och vi förstår att matte Kicki fick uppleva många härliga stunder med henne! Skickligt fångad ögonblicksbild!

ALVIN_alvin1
Motivering: Också lilla Alvin visar redan från första dagen i nya hemmet vem som är cool! En så rolig bild som fångar ett oförglömligt ögonblick! Bra fotograferat av matte Nina!

Grattis! Maila din adress till bloggkatten@hotmail.com så kommer vinsten på posten! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Bonusprisomgång nr 2”

  1. Bra val igen förståss.

    hoppas många går in o tittar på Alvin på hans blogg.
    Vilket häftigt kort på Gossen i hatt.

    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *