Bonuspriserna går till….

BULAN!bulan2
Bulans vinst motiveras med: En rörande och ?värmande historia om hur viktigt det kan vara att lyssna till sitt hjärta – och till sin kloka katt! Likaså att inte ge upp fastän hittekatten som kommit in i sista minuten verkar bortom räddning. Finns det liv så finns det hopp!

TUFF OCH BUFF!
tuffobuff
Tuffs och Buffs vinst motiveras med: En otroligt vacker bild i så tragiskt dilemma – det svider i hjärtat att veta att dessa vackra små katter fortfarande går ute och är i stort behov av ett stödhem som kan ge dem och deras mamma Spökis den mänskliga kontakt som de behöver snarast!!! Läs mer här hos östgötakatterna!

Varsin gosig kattboll + en liten Wikki-goodie bag går till de som vi tyckte hade speciellt rörande berättelser kring sina bilder. Maila din adress till bloggkatten@hotmail.com så kommer vinsten på posten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Bonuspriserna går till….”

 1. Visste vi kunde lita på dig Wikki.
  Ett underbart val.
  Östgötakatterna är verkligen värda ett eget hem.

  Nalle

 2. Grattis till Bulan(så söt så man får tårar i ögonen, Tuff & Buff (så klart också såå söta) :-D!

 3. Åh, men… nu blir det alldeles mjukt i hjärtat! Vi vann 🙂 tack snälla för att vi får fin reklam och dessutom presenter till sötnosarna! De följer såklart med småttisarna när de kommer in.

  Mjuka tassar
  /Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *