Ont…

Jag har varit i slagsmål med en kisse när jag var ute på promenad…. nu har jag ont och är ledsen.

Förlåt matte att jag rev dig när du skulle kolla om jag fått sår. Förlåt!   ,,,=^:^=,,,

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Ont…”

 1. Skickar över massor av tröstbuffar! Matte förstår säkert att det inte var meningen.
  *tasskramar*

  1. Rejäla riv, usch. Trist att få, men de läker! Går bra att leka med Nova och jaga nattflyn i natt ändå! Tack snälla för din omtanke!
   NosPus Wikki

 2. Åh Wikki hoppas det inte gör allt för ont! Stackars dig : ( Stackars matte : ( Svennis fick en mus i present av Signe igår : ) Hoppas ni får en bra dag hos Klosterkatterna idag! Vi är avis!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau men man måste väl få försvara sig??! *morr* Matte har ju haft katt nästan hela sitt liv så hon förstår! NosPuss Wikki

 3. Wikki, nu är jag lite orolig för dig. Jag vet inte om mitt förra inlägg försvann, eller om du är så svårt skadad att du inte kommer åt bloggen. *morrhårsdarr* *tröstkramar*

  1. Mjau nejdå, det är ingen fara – dåligt svarande ja det var bara det att husvakten som var hos oss medan mattarna och husse hälsade på Klosterkatterna inte hade kläm på hur vår dator skulle slås på. Så vi tittade på tv tillsammans istället!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *